Printvis søger alsidig kontorelev

Har du styr på detaljerne, og kan du arbejde selvstændigt, struktureret og håndtere en bred vifte af administrative opgaver?

Vi søger en alsidig kontorelev til vores team. Du kommer til at arbejde med allround administrative opgaver indenfor bogføring, salgs- og marketingsupport og øvrige administrative kontoropgaver.

Dine hovedopgaver vil være:

  • Daglig bogføring for vores hovedkontor i Danmark og datterselskab i USA
  • Fakturering
  • Telefonpasning
  • Assistere på diverse B2B marketing- og salgsopgaver bl.a. håndtere brugeradgange, opdatere indhold på website (CMS) og diverse salgsrelateredeopgaver samt assistere med planlægning af arrangementer
  • Ad hoc administrative opgaver

Du bliver en del af et engageret og fagligt stærkt team på et kontor, hvor tonen er uformel, og vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Flere af vores kolleger sidder i udlandet ligesom hovedparten af vores forhandlere og kunder, så derfor er det vigtigt at du har mod på at kommunikere tydeligt på engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt job med frihed under ansvar – og hvor det er dine evner, der afgør dine muligheder. Vores grundlæggende værdier er ’Make it happen’ og ’Use common sense’, så du er en ’selvstarter, der selv tager fat i opgaverne. Vi værdsætter, at du tager initiativ og ansvar, og får tingene til at ske.

Dine primære succeskriterier bliver at bidrage positivt til de forskelligartede forretningsunderstøttende opgaver og sikre et højt serviceniveau over for eksterne, internationale samarbejdspartnere og den interne organisation.

Lad os høre fra dig snarest

Stillingen er en elevstilling på 37 timer/uge.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Birthe Jacobsen på birthebrjacobsen@printvis.com

Ansøgningsfrist
05.07.2020

Vi indkalder løbende til samtaler, og derfor kan stillingen blive besat før fristens udløb.

Tiltrædelse
01.08.2020

Er du interesseret?
Send din ansøgning inkl. CV i ét samlet dokument til birthebrjacobsen@printvis.com

PrintVis® is a registered trademark of NovaVision Software A/S  — 

© PrintVis

Website by Peoplez